Zadnje pogledano

Higiena in nega

STOP COVID-19 putni komplet

Proizvođač: GOOD MASK

Broj proizvida: P1578

Dostupnost: Nije dostupno

69,90 kn.

Opis proizvoda

Putni komplet sastoji se isključivo od kvalitetnih proizvoda proizvedenih u EU, posebno u Češkoj, a uključuje certificirani respirator FFP2, 5 kirurških maski i gel za čišćenje ruku, antibakterijske maramice i jedan par nitrilnih rukavica.

Putni komplet sadrži sljedeće proizvode:

  • CERTIFICIRANA RESPIRATOR FFP2 MASKA

Respirator pruža nadstandardnu ​​zaštitu od virusa, bakterija, prašine i kapljica zahvaljujući dva sloja filtra. Proširena nosna kopča pouzdano brtvi i pruža cjelodnevnu udobnost nošenja. Izuzetno tanak materijal koji  se ne vlaži i vrlo je prozračan.

  • ANTIBAKTERIJSKE MARAMICE

Antibakterijske maramice s dodatkom antibakterijske tekućine učinkovito čiste i osvježavaju ruke i tijelo. Ostavljaju nježni svježi miris i vraćaju osjećaj ugode.

  • KIRURŠKA MASKA

Jednokratna kirurška maska ​​troslojna je zaštitna maska ​​za lice s mikrobakterijskim filterom izrađena od netkanog materijala. Ima prošireno kopču za nos za bolje prianjanje i vrlo elastične trake za bolje prianjanje. Maska je certificirana.

  • GEL ZA ČIŠĆENJE RUKA

Gel za čišćenje ruku s antibakterijskim učinkom i mirisom svile pogodan je za čišćenje i zaštitu ruku kada nije moguće koristiti vodu i sapun (tijekom putovanja, u javnom prijevozu, kupovini). Ruke su nakon upotrebe čiste i ugodnog mirisa. Proizvod sadrži 62% alkohola, što osigurava visoku učinkovitost dezinfekcije.

  • RUKAVICE OD NITRILA

Riječ je o nesterilnim jednokratnim rukavicama koje se koriste za zaštitu i liječničke preglede. U rukavice se ne dodaje puder. Rukavice nisu prikladne za kontakt s vrlo vrućim i oštrim predmetima. Rukavice imaju veću otpornost na kemijske rizike. Izrađene su od 100% sintetskog nitrila i vrlo su ugodne za nošenje. Rukavice ne sadrže prirodni lateks ili finu prašinu, što kod nekih osoba može izazvati alergijsku reakciju. Nakon upotrebe rukavica, očistite ruke dezinfekcijskim sredstvom ili operite ruke vodom i sapunom.

 

 

Prilozi za preuzimanje:
Potvrda: respirator GM2 FFP2 NR maska
Izjava o sukladnosti
COVID-19, AITEX certifikat
Izjava o sukladnosti
Potvrda Istraživačkog instituta za zaštitu na radu - Respirator GOOD MASK GM2 - FFP2
Izjava o sukladnosti
Ponuda boja i mogućnost personalizacije

-----------------------------------------

Ostali dokumenti


Údržba produktu

Parametar Opis
Category

Respirátory FFP2


Komentari (0)

Zasad, nema još mišljenjaKako ocjenjujete proizvod?
Ime
Komentar